Hva er positivt med å ha rynker under øynene?


INGENTING!Huden som er rundt øynene er en av de stedene som blir raskest gammel fordi i dette området har vi veldig tynn hud, vi gjør mye ansiktsmimikk som f.eks. ler og smiler.


4 ting du gjør som gir deg rynker rundt øynene:

1. Du dropper solbrillene = MYSING...
Solbriller er bra å ha i vesken/bilen dersom det er sterkt lys ute. Ditcher du solbrillene så kandu risikere å få kråkeføtter som er dype pga mysingen. Fortsetter du med dette at du alltid dropper solbrillene, trigger du frem rynkene. Folk har opplevd å få dype rynker i ung alder av mysing.

Det e drid!

Solbriller selges overalt som på Cubus, H&M, Gina Tricot, men om du ønsker å investere i noen som varer lenge og har bra kvalitet, ta turen innom til Brilleland, Seland, Synsam, Specsavers o.l.


2. Klør deg hardt i øynene + pluss for hardhendt når du fjerner øyesminken
Når man er trøtt og sliten pleier de fleste å klø seg rundt øyepartiet.
Huden rundt øynene er så tynn og da blir det ikke bedre at du "skrubber" øyepartiet fram og tilbake fram og tilbake...og fram og tilbake!
Det samme gjelder når man fjerner øyemakeupen.

MANGE FJERNER SMINKEN FEIL: Noen er ekstremt hardhendte. Vær forsiktig når du fjerner øyemakeupen, IKKE gni.

Dropp renseservietter... går for et profesjonelt hudpleieprodukt som er mildt, har jeg sagt at jeg elsker Babor og Guinot?
Ta litt sminkefjerner på en bomullspad og ikke gni men trykk på padsen lett over øyenlokket i 5 - 10 sekunder. Da løsner sminken seg.

Har du en øyesminkefjerner som du merker du svir av og må bruke mye kraft for å fjerne sminken?

KAST DEN.

3. Sover på magen:
Denne er vanskelig... jeg er avhengig av å sove på siden/magen. Men å sove på magen gjør at hele ansiktet blir skvist og dette vil huden huske og det kan sette sine spor i form av rynker senere i livet. Sov på ryggen er hudlegers råd til en fin hud for oss som ønsker å holde oss ung leeeeeeenge.
... men for at jeg skal klare å sove på ryggen, må jeg binde meg fast.

4. Dropper SPF:
UVA stråler = Aldring.
SPF beskyttende produkter er nødvendig om man vil unngå å eldes tidlig.

Ta vare på den tynne huden rundt øynene, husk også å bruke øyeprodukter. Hva slags øyeprodukter da? Kan jeg kjøpe øyekrem på Spar?

Jeg bruker selv Anti Wrinkle Eye Fluid som serum først, den kan jeg bruke på hele øyeområdet (på øyelokket). Deretter bruker jeg Cooling Eye Gel som forebygger mot de mørke pandaringene jeg har og virker avkjølende. Begge er fra Babor.

Det er helt sikkert folk som er fornøyde med kremene som selges for en billig peng, og de er sikkert gode også, men det som skiller mellom en dyr og billig krem er ingrediensene. Jo dyrere kremen er, jo flere og større konsentrasjon er det av stoffer, jo mer aktiv er den.

Vil du ha det beste av det beste for din hud, bestill en hudpleietime der hudpleieren skredderyr et program for deg. Hør på hennes/hans råd og anbefalinger og invester i gode produkter.

The eye is the jewel of the body, ikke glem det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits