After The Sun Pleie: Det huden din trenger etter sommeren

Vi kan ikke skryte så mye av været vi har hatt i sommer her i Norge... regn, regn og atter regn!
Men noen av dere har kanskje tatt turen til varmere strøk? Forhåpentligvis har dere beskyttet huden deres godt, og nå som sommeren nærmer seg slutten er det viktig å tenke på: After Sun Pleie! Men husk: DET ER VIKTIG Å TA VARE PÅ HUDEN ÅRET RUNDT, så har du ikke vært flink med det, hvorfor ikke starte å bli super flink på det nå?

Morgenstund har gull i munn:

Mange tar seg en lang og varm dusj om morgenen for å "våkne" opp. Dette er deilig, men det virker uttørkende på huden dersom du ikke bruker en dusjsåpe som virker mykgjørende og gir huden fuktighet.
Rens av ansiktet er det viktigste innen grunnleggende hudpleie, det fjerner ekstern skitt og smuss, et bra tips: Ta med renseproduktene inn i dusjen, da sparer du tid;)

JEG ANBEFALER:

 

 

 

 The perfect base!

Serum er det perfekte grunnlaget og tas på før din fuktighetskrem. Det spesielle med et serum er at det har bittesmå molekyler som penetrerer dypere ned i huden og gir raskere resultater. Husk at du trenger en egen krem til øyepartiet siden huden er tynnere her og er ekstra følsomt.

Huden utsettes for ytre påkjenninger HVER dag

Sitter du mye på kontor og jobber? Tørr kontorluft, forurensing, stråling fra dataskjermen er med på å skade huden din. Det er ikke bare om sommeren det er viktig å beskytte seg mot solens stråler, UVA strålene er aktive året rundt!
Bruk derfor produkter som beskytter mot frie radikaler og solbeskyttelse. Det er også viktig å drikke nok vann og ha et sunt kosthold, 5 om dagen folkens!

God natt og drøm søtt, men først: Nattstell!

Cellefornyelsen er på sitt høyeste om natten når du sover. Med alderen jobber huden senere, derfor er det bra med et godt og skikkelig nattstell som får fart på sakene!
Rens først, påfør serum, avslutt med nattkrem som passer din hudtype.

 
Kom innom for en hudanalyse på bARe clinic Stavanger (Kirkegata 27) eller i Sandnes (Storgata) eller hvis du bor på Hjelmeland eller skal der til helgen, kom innom Spa Hotell Velvære;)

bARe clinicSpa Hotell VelværeHa en fortsatt fin kveld!=)

Henriette
2 kommentarer

Joachim

16.07.2012 kl.11:47

Det ser veldig bra ut :)

Takk for mange flotte og gode tips! =)

Ta en titt, og legge igjen en kommentar ;-)?

sofienilsen

30.11.2012 kl.18:36

Gode tips! Kommentere tilbake? <3

Skriv en ny kommentar

hits