Skjønnhets Tips

SKJØNNHETS TIPS

Dere vet sikkert nå at SOLEN er en av hudens verste fiender. Jeg sier ikke at man ikke skal kose oss i sola, men det å BESKYTTE seg er viktig. Det å bruke en solkrem med høy faktor over din vanlige fuktighetskrem er derfor pluss i boka!
En god solkrem beskytter huden din mot UVA og UVB strålene. Så hvis du ikke har lyst å bruke
$$$$$ på plastikk kirurgi når du blir eldre og utsette aldringsprossesen, er det lurt å investere i en god solkrem. Det er din beste investering mot rynker!

SOLKREM HELE ÅRET:
Visste dere at det er UVA - strålene som skader bindevevet i huden og fremkaller rynker?
VIT at UVA - strålene er like sterke året rundt, ikke bare på sommeren. Så det å bruke beskyttelse hele året er bra for deg som vil virkelig ta vare på huden. Ansiktshuden er tynn og tåler lite, ansiktet er fra panne og ned til brystet (decollete).

BRA HUDPLEIEMERKER SOM HAR SOLPLEIESERIE:


m.d formulations har en solpleieserie som tilbyr blant annet en krem med lett farge i. Alle produktene til md formulations er uten parfyme og passer til både kvinner og menn. Vitenskapelig dokumenterte effekter og godkjent av Skin Cancer Foundation.
Solserien til Guinot har et fantastisk solbeskyttende kompleks som beskytter cellenes DNA og består av naturlige planteekstrakter.

Alle solpleieproduktene til BABOR er utviklet i samsvar med de nyeste retningslinjene til EU-kommisjonene, I henhold til UVA/UVB-balansen. Disse retningslinjene sier at UVA-beskyttelsen blir høyere med økende UVB-beskyttelse.

DON`T FORGET THE LIPSLeppene har ikke melanin, som er kroppens beskyttelse mot solen. Det er derfor smart å investere i et leppeprodukt som beskytter.
m.d formulations har et fantastisk leppeprodukt som gir masse fuktighet og har SPF 20. LOVE IT!!

3 kommentarer

Eira ^-^

08.07.2012 kl.23:17

bra tips :D

Tommy olsen

08.07.2012 kl.23:33

Gratis BLOGGSHOUT hos www.postblogg .com

Keilineey

08.07.2012 kl.23:36

Takk for tipsene! :-)

Skriv en ny kommentar

hits