How the f*** do they do it?


ALLE disse tre smashing damene har vært gravide, og etter noen få måneder er de back på catwalken. Hva er det de gjør?? Og er det i det hele tatt bra å starte å trene på så kort tid? Men uansett, bitchene ser bare dødsbra ut..ARGH!:P

Hun ene av disse modellene (Kroes) holder seg helt borte fra karbohydrater og sukker. Dette skulle gjerne jeg også fått til, meeen det går ikke. Jeg er hekta på cola, jeg drikker te og MÅ HA sukkerbiter oppi, hver gang jeg kommer til Hjelmeland må jeg gå til kiosken og kjøpe cheeseburger og pomfrites med ost.
Jeg skulle fått meg en dritstreng personlig trener, som vekker meg opp kl 05 om morgenen, skriker til meg med en sånnen megafon og sier: NÅ SKAL DU FOR F*** MEG TRENE!!!! OG SPISE RIKTIG!!!! DI KJERRING!!!!


NEI:


"Heeey God Måron Henriette, nu skal vi gå och trena og ha det skoy"

JA:


HAAALLOOOO!!!!! JEG SA 100x ASAP!!!

2 kommentarer

Johnny

01.12.2011 kl.23:27

All hyling og skriking i verden vil ikke gjøre noen forskjell vet du. Det handler om å sette seg mål og ta ansvaret som kommer med disse målene. Så vil veien være relativt enkel siden du selv er politi, dommer og bøddel i ditt eget liv. Vil du ha resultater må det ofres en del dårlige valg til fordel for gode. En taper jo aldri på det, bare vinner.

Vil du så kan du! Kjør på!

littlebig

02.12.2011 kl.07:23

personlige trenere og folk som nærmest serverer nøyaktig det du skal spise vær dag.sult? ekstreme dietter? mulig de manipulerer bildene litt også da:P

Skriv en ny kommentar

hits