Søndag 17. juli 2011

Disappointment is the salt of life....
Man opplever vel en del ganger i livet at man kan bli skuffet over noen.
Det har iallfall jeg gjort. Men så tenker jeg samtidig: "Fuck it". Det er ikke vits å gå rundt å vær lei seg over noe så latterlig dumt. Det har ikke noe hensikt. Jeg velger å bare gi f***.
Ting skjer rett og slett for en grunn. Ikke sant?
Emma Lykke:
I dag kom min søster, Elise, Bjarte og mine kjære tantunger på besøk.
Og Emma Lykke har begynt å krabbe på gulvet! Det var så søtt, og du kunne se at hun var så stolt for at hun kunne krabbe. Hun smilte og lo. For ei herlig tantunge jeg har <3


Min søster, Elise og tantungen min Emma Lykke.

Anywaaays.. nå har jeg kommt meg tilbake til Hjelmeland, og nå er det jobb jobb jobb i 14 dager.
Elsker å tjene penger, elsker yrket mitt.
Jeg hadde planlagt lenge å skrive et langt innlegg at det er et år siden jeg ble hud og kroppsterapeut. Jeg får ta og gjøre det nå.
Lørdag 26. juni 2010 hadde jeg min aller siste prøve. CIDESCO skriftlig prøven. Jeg husker denne dagen kjempegodt.
Sto opp om morgenen, var utrolig stressa at jeg nesten begynte å grine. Jeg hadde IKKE lyst å gå å ta denne prøven fordi jeg var livredd for å stryke. Jeg skalv. Under hele utdannelsen hadde jeg vært stressa HELE tiden, selv om det gikk bra på hver eneste prøve, men jeg var livredd HVER eneste gang, for no reason.

Jeg kom til skolen, tok på meg uniformen og så meg rundt og tenkte; I dag er det siste dagen jeg kommer til å vær her nede i garderoben, ha koselige samtaler med elevene. Jeg gikk opp til klasserommet. Sensoren holdt en laaang tale. Jeg ville bare få dette her unnagjort.
Så fikk vi endelig papirene.. å herregud så jeg grudde meg til å se spørsmålene.
Etter prøven fikk jeg en følelse av lettelse. Alt stresset bare fløy vekk.
På kvelden hadde vi en stor fest på skolen og vi fikk vite om vi besto eller ei. Da var jeg også stressa. Jeg måtte gå inn på toalettet for å se om jeg hadde bestått. Og det gjor jeg. For en lettelse! Alle prøvene var bestått med glans, blant annet 92 % av 100 % på den skriftlige, og jeg som trodde hele tiden at jeg skulle stryke. Det trodde jeg virkelig, for når jeg øvde hjemme i leiligheten de siste dagene før den siste prøven, klarte jeg ikke svare på noen ting, jeg var utbrent.
For et liv jeg hadde! Jeg fant ikke på noe på fritiden, jeg gikk såvidt ut i helgene, jeg studerte, studerte og studerte. MEN det var jaggu verdt det!
Det var rett og slett et år der jeg skulle jobbe ekstra hardt, for dette er noe jeg virkelig brenner for.


Meg nr to til venstre og kjekke elever fra Hudpleieakademiet =)
 

Nå får jeg ta og gå å legge meg. Begynner å bli sent. Har bestemt meg for å trene i morgen, skal stå opp klokken 08!! JEG skal klare det!
Og etterpå er det jobb. Vi sees:)

Henriette


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits