Hvorfor bruke både dag- og nattkrem?

Mange kunder spør meg hva som er forskjellen på en dagkrem og en nattkrem og om de virkelig trenger begge deler.

Forskjellen er at en dagkrem virker mer beskyttende. I løpet av hele dagen blir man utsatt for masse forskjellig. Vi er ute i solen, vi er utsatt for forurensing, røyk, eksos, alt har en innvirkning på huden.
Stort sett så har dagkremer SPF som er bra for det er beskyttendes mot solens UVA stråler (men husk: om sommeren er det viktig å bruke en solkrem i tillegg som virker beskyttende både mot UVA og UVB stråler).

Når du sover, er cellefornyelsen på sitt høyeste. Huden regenererer seg selv da. Da fungerer rett og slett cellefornyelsen mye raskere enn hva den gjør om dagen. Det som man trenger da, er ingredienser som stimulerer cellefornyelsen, vi skal sette den i høygir rett og slett. Mange bruker dagkremen som en nattkrem, men hvorfor?? Dagkremen vil da ikke ha noe effekt på cellefornyelsen, du vil vel ikke ha noe som ikke hjelper huden om natten? Så en gang for alle: DAGKREM er om dagen, NATTKREM er om natten. Nattkremen vil gi boost til huden, og hjelpe huden med å reparere og regenerere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits